neděle 30. června 2013

My Weekly Diary!

Ahoooj:) Všimla jsem si, že jsem My Weekly Diary dělala naposledy na začátku měsíce, takže dneska po třech týdnech konečně nové My Weekly diary:)

A co pěkného jsem dělala?

Cvičila jsem s Jillian 30 day Shred. Dneska jsem docvičila 12 den. Tudíž už jsem druhý den v druhém levelu, který mi přijde celkem o dost náročnější, než ten první. Ale je to fajn, už jsem si na to zvykla a pokud můžu, cvičím každý den:) Také jsem si kupovala zdravé mňamky v podobě zeleniny a ovoce, které snídám každé ráno s bílým jogurtem. Bohužel jsem se také stala závislou na nejvíc nejlepších mega lentilkách, které momentálně miluju a které jsou podle mě mnohem ale mnohem lepší, než ty obyčejné malé lentinky:)



Byla jsem s Aleninkou v divadle a nakupovat. V divadle jsme viděly představení Testosteron a musím říct, že už jsem se dlouho tak nezasmála:) Bylo to dobrý hlavně tím, že to bylo tak hrozně sprostý:-D Na nákupy jsme pak vyrazily do Palladia, kde jsem obhlédly hlavně Topshop, kde teď mají velké slevy. Koupila bych si tam snad všechno, kdybych mohla a přála bych si, aby tam měli slevy celý rok! Co hezkého jsem si pořídila Vám ukážu, až se odhodlám a konečně to nafotím:-D


Modelku Aleninku musím přemluvit, ať si taky založí blog:)


Ve čtvrtek jsem měla tolik očekávanou promoci a bylo to nakonec moc hezké:) Sice nesnáším tyhle společenský události, ale tohle bylo takové slavnostní a dojemný. Naštěstí to bylo i krátké, takže jsme to všichni přežili, převzali diplomy, přísahali, že budeme dělat čest naší škole, stokrát se vyfotili a mohli se jít nadlábnout na rodinné obědy:) Na fotce s maminkou a bráchou, kterého nominuji jako nejvíc nefotogenického člověka na světě. (TOHLE byla jeho nejlepší fotka:-D)

Adélka byla nejšikovnější na světě a taky udělala státnice, takže jsme se konečně po dlouhé době mohly vidět. Udělaly jsme si výlet do kina, na nákupy a do starbucksu. Jsem hrozně šťastná, že už máme obě dvě prázdniny a můžeme si takhle spokojeně užívat:)

Co jsem dodělala školu, viděla jsem poměrně dost filmů, z nichž nejvíce se mi líbili Podfukáři a Bling Ring: Jako VIPky. Oba dva filmy doporučuji! O Bling Rings jste určitě slyšeli. Film je podle skutečného příběhu o partě středoškoláků, která se bez problémů vkrádá do domů hollywoodských celebrit, kde nakradou peníze, šperky, doplňky a oblečení za pár miliónů dolarů. Přišlo mi úplně neuvěřitelné, jak snadné to pro ně bylo! Jakože třeba k Paris Histon se vkradli několikrát, protože nechávala klíče od domů pod rohožkou?:-D Proč, Paris? Proč?:-D Jednu z rolí hraje Emma Watson a hodně se mi tam líbila. Je hrozně krásná a je vidět, že dokáže zahrát opravdu všechno. V některých scénách pobavila celé kino:) Koukala jsem se pak  na youtube, jak vypadá a mluví skutečná Alexis, kterou tam hrála a musím říct, že tu její mluvu Emma zabila!:-D Viděli jste to už někdo?:)

Na Youtube jsem si tenhle týden hrozně oblíbila videa TheFineBros, kde jsem se smála hlavně u reakcí dětí a teens:)


Jak jste se měli Vy?:)

Sunset Inspired Makeup!

Ahoooj:) Dneska mám pro Vás ukázku jednoho makeupu vytvořeného z nudy a inspirovaného západem slunce, který mi tak trochu připomíná:) Paletku očních stínů od Sleeku mám novou a miluju jí, i když tam jsou odstíny, které normálně nenosím. Jako právě ta žlutá nebo červená. Proto jsem si s nimi trochu pohrála a vytvořila tenhle makeup, ve kterém jsou tyhle barvy podle mě krásně nositelné:)
Hope you like it!:)




Použité produkty:
Na tvář: Rimmel Wake me up Foundation, Stay Matte Powder, Loreal Glam Bronze Duo Bronzer, tvářenka Dermacol Duo Blusher, jako rozjasňovač Maybelline oční stíny 01 Snow White, štětce Elf a Real Technique
Na Oči - set na obočí Essence, Essence Set & Brow Gel Mascara, Řasenka Avon Colortrend, gelové linky Essence, černá tužka na oči Keenwell, Mybelinne oční stíny č. 502, paletka očních stínů Sleek Glory 767, štětce Sephora, Real Tegnique, Elf
Na ústa - rtěnka Rimmel 070 Airy Fairy, balzán na rty Yves Rocher 21. Abricot doux

čtvrtek 27. června 2013

My Nail Polish Collection!

Ahooj:) Už tu dlouho nebyla žádná z mých sbírek:) Dneska Vám ukážu jednu, kterou jsem měla v plánu ukázat už delší dobu. Jedná se o mojí kolekci laků na nehty:) Laky na nehty absolutně zbožňuju! Pamatuji si, že když jsem byla na střední, kupovala jsem si nějaké nové laky neustále. Teď už jen zřídkakdy, ale stejně se mi za ty léta moje sbírka pěkně rozrostla..
Není to tak dávno, co se mě kamarádka ptala, kolik mám asi tak laků a já jí s úplným přesvědčením odpověděla, že víc, jak 60 to určitě nebude..Je..a je to mnohem víc, než 60! Dneska jsem z hrůzou zjistila, že jich mám téměř 100!! Celkem mě to číslo překvapilo. Nevím, jestli se mám víc stydět, nebo být na svou sbírku spíš pyšná:-D Každopádně je to určitě mnohem víc, než potřebuju, ale zase je fakt, že používám tak nějak všechny. Lak na nehty měním tak po třech dnech:) Kdyžtak se mě prosím neptejte, proč mám nějaké úplně identické odstíny víckrát. Já nevím!:-D Ale kdyby jste chtěli vědět název a odstín nějakého konkrétního laku, tak se určitě ptejte v komentářích:)







Taky zbožňujete laky na nehty?:) Kolik jich ve své sbírce máte?:)

pondělí 24. června 2013

Things That Made My Monday!

Ahooj:) Pozdě, ale přeci mám pro Vás pondělní článek!:) Konečně je hnusně! Vím, že většina populace je z toho nešťastná, ale já mám tohle počasí, co je teď mnohem raději, než ty vedra:) Takže z toho mám radost:) Zítra jedu po dlouhé době nakupovat, jupí:) Doufám, že si něco pěkného pořídím:) Asi potřebuju nové šaty na promoci, kterou mám ve čtvrtek, ale nechce se mi za ně utrácet:-D Takže je raději ani nebudu shánět a něco ze skříně snad vyhrabu:) Jsem na tu promoci dost zvědavá:) Vůbec nemám tušení, jak to bude probíhat, ale snad to nakonec bude fajn zážitek:) V pátek dělá teprve státnice moje milovaná Adélka, tak jí držte palce ať je taky udělá a má konečně klid a může si se mnou konečně hrát:-D Mějte se hezky Pááá:)
Tahle hezká kočička v toustu:)
Tenhle týpek z Pařby ve Vegas:-D
Tenhle zmatený pohled:-D
Homer:-D
Beyonce a celý tenhle její klip:)

Tyhle vtipné polštáře:-D
Nešťastně opálený Ross:-D
Tohle pravidlo!:-D
Zejnýho taneční pohyby:-D

Tohle zhrození ze světla:-D
Tenhle super dárek:)
Né moc chytrý Joey:-D
Tenhle každodenní problém:-D
Tohle:-D
Tahle scéna:-D
Tohle naštvání:-D
Tyhle pravidla:-D

Tohle:)
Tenhle obrázek:)

sobota 22. června 2013

Summer Outfit!

Ahoojky:) Po stopadesáti tisíci letech přidávám outfitový článek:) Snad je teď začnu fotit častěji, když už mám konečně volno:) A jak si užíváte teplého počasí? Já taková vedra vyloženě nesnáším! Mně stačí maximálně něco málo přes dvacet stupňů.. Takovéhle vedro, jako bylo teď, akceptuju jenom u moře. Tady v čechách to opravdu nemám ráda. Nemám totiž ani bazén ani klimatizaci, takže si přeju ochazení prosím:-D Se všemi, kteří musí být celý víkend v práci jako já, soucítím a všem, kteří nemusí, přeji krásný zbytek víkendu!:)







Sukně - Pull and Bear // crop top - Topshop // řetěz - H&M // čelenka - H&M // sandálky - Promod //

čtvrtek 20. června 2013

TAG - 7 smrtelných hříchů!

Ahoooj:) Tak po delší době opět jeden zábavný TAG, který koluje po youtube pod anglickým názvem the 7 deadly sins of beauty a jde v podstatě o to, že k sedmi smrtelným hříchům přiřadíte nějaký kosmetický produkt, který Vám na dané hříchy pasuje:) ( šestou otázku teda někdo asi vymýšlel potmě, protože s kosmetikou vůbec nesouvisí, ale tak neřešíme:)

1. LAKOTA - Jaký nejlevnější a nejdražší kosmetický výrobek vlastníš?
Nejlevnější výrobek, který vlastním, budou asi laky na nehty od Maybelline, NYC, S-he a od Essence. Ty od Maybelline mě stály nějakých 30 Kč a ostatní taky tak nějak:) Nejdražším výrobkem, kterým vlastním jsou pak jediné dva výrobky, které vlastním z té dražší kategorie kosmetiky, což je pro mě ta, která se neprodává běžně v drogériích. Jedná se o mojí milovanou paletku Naked, která stála +- 1300 Kč a můj milovaný makeup od Clinique.


 2. HNĚV - Který produkt miluješ ale zároveň nenávidíš?
Bronzer! Hrozně se mi líbí, když ho vidím na ostatních slečnách a obdivuji, když si s ním někdo dokáže krásně vykonturovat tváře tak, že vypadá v obličeji štíhlejší. Z nějakého neznámého důvodu, ale nedokážu zařídit, aby vypadal dobře i na mně…

 3. OBŽÉRSTVÍ - Který kosmetický produkt ti nejvíce chutná?
Tak to budou určitě nějaké balzámky na rty. Speciálně scrub na rty a tónovací balzám od Lushe, které vlastním, jsou naprostá mňamka!:)

 4. LENOST - Který kosmetický produkt z kosmetiky vynecháváš?
Já ani tak nemám problém s tím, se každý den mazat nějakým tělovým mlékem, jak jsem viděla a četla u spousty lidí. To já si vyloženě vychutnávám:) Ale co vůbec nepoužívám, jsou různé báze pod makeup a pod oční stíny, a to i přes to, že je mám doma. Bázi pod makeup jsem použila jen párkrát a to bylo jen na nějakou speciální událost, kdy jsem si na přípravě makeupu dala více záležet. Ale ani jsem popravdě nezaznamenala nějakou změnu…  Bázi pod oční stíny jsem si dala za úkol používat více, protože mi stíny celý den rozhodně nevydrží. A od té doby, co jsem si přivezla novou krásnou nejlepší bázi pod oční stíny od NYX z Německa jsem si říkala, jak hrozně jí budu používat a že by byla škoda, kdybych si nevšímala i jí… No co Vám budu povídat, stejně na ní pořád zapomínám!

5. PÝCHA - Jaký kosmetický produkt ti dodává nejvíce sebevědomí?
Produkt, který mi dodává nejvíce sebevědomí, je určitě samotný makeup. Vzhledem k tomu, že mám celkem problematickou pleť, si připadám mnohem lépe potom, co mi ji makeup sjednotí a zakryje nedostatky.

6. SMILSTVO - Co tě nejvíce přitahuje na druhém pohlaví?
charisma, inteligence, hlas,smysl pro humor, upravený vzhled...kupříkladu:

7. ZÁVIST - Co bys nejraději v současné době dostala dárkem?
Takových věcí by se našlo víc, ale momentálně mám nejvíc spadeno na nové laky na rty Apocalips od Rimmelu, takže asi ty:)

Klidně mi napište jaké Vaše kosmetické produkty Vám pasují k nějakému zde uvedenému hříchu!:)