středa 2. října 2013

Weekend in Guilford!

Tenhle víkend jsme se poprvé nevydaly do Londýna. Chtěly jsme trochu ušetřit, takže jsme si řekly, že strávíme víkend u mě a pojedeme jen do Guilfordu, což je větší město který je 15 minut ode mě. Adélka mohla přijela už v pátek večer. Vlak jí přijel ale asi až v devět, takže jsme si daly sraz rovnou tam a vydaly se do našeho oblíbeného baru, kde se nám hrozně líbí. Už na začátku večera jsme si ale říkaly, jak dneska nepojedeme nějakou velkou párty,  to spíš až půjdeme v sobotu. Že STOPRO pojedeme posledním vlakem domů, protože jsme unavený z toho týdne a ták. Přijely jsme domů ve 4 ráno no…Ale nebyla to naše chyba. Asi hodinu předtím, než jsme chtěly jet domů, jsme se tam seznámily s partou chlapců a oni byli tak milý, že nám celý večer kupovali drinky, takže jsme tam prostě musely zůstat!:-D Né, jako fakt jsme si to užily!:) Chlapci byli fajn, dokonce jsme se pak přesouvali do jiného klubu, kde jsme si hrozně dobře všichni zatančili a když nás ty peníze za taxíka, kterým jsme musely s Adél jet, pak hrozně bolely, tak jsme  toho vůbec nelitovaly!:)




 
V sobotu jsme se vydaly do Guilfordu na prohlídku města za denního světla. Už jsme tam byly třikrát, ale pokaždé jen v noci, takže jsme si to tam chtěly projít i přes den. Načež jsme zjistily, že kousek od nádraží je velké nákupní centrum. A má tam  Primark, Topshop a milion dalších obchodů, které u nás nemáme. Tak jsme se chvilku radovaly, ale pak jsme zjistily, že všechny obchody kromě Primarku jsou neuvěřitelně drahý a že v podstatě na nic nemáme.( díky taxíku! ) Tak jsme pak byly chvilku smutný, ale objevily jsme tam jeden obchod, kde měli 50% slevy. Tak jsem si tam alespoň koupila jednu sukni a Adélka taky a k tomu košili a už jsme tak smutný nebyly:) Pak jsme si nakoupily jídlo a jely jsme k nám, kde jsme se hodinu válely u seriálů a hodinu jsme spaly, abychom nabraly energii na večer. Ale nepomohlo nám to. Večer jsme sice zase jely do toho samého baru, ale byly jsme tak unavený, že jsme se vůbec nemohly bavit a jely asi po dvou hodinách domů se pořádně vyspat. Vzaly jsme si ponaučení, že budeme radši chodit na párty vždy jenom jeden den. Na dva dny už jsme starý!









 
V neděli jsme si pak udělaly pohodičku a ráno jsme dlouho vyspávaly, jedly nakoupenou snídani a koukaly při tom na seriál. Kolem oběda jsme se pak vydaly opět do Guilfordu, kde jsme se rozhodly zajít do kina. Adélka vybrala film About Time. Takže jsme si  nakoupily vynikající nachos a bonbónky abychom si film co nejvíce užily. Zjistily jsme teda, že tu reklamy před filmem trvají neuvěřitelných 30 minut!! A my si to jídlo vždycky necháváme až úplně k filmu, takže jsme musely nad těma nachoskama v ruce slintat celou půl hodinu., což nebylo vůbec příjemný. Ale to čekání za to stálo, protože  film byl nejvíc nejkrásnější!<3 K našemu překvapení jsme mu rozuměly i bez titulků:) A musím se přiznat, že se mi dokonce chtělo asi i brečet, jak to bylo krásný!:-D A já u filmu nikdy nebrečím! Jako fakt, nikdy! Ani Titanic, Hledání země nezemě nebo Zápisník jedné lásky mě nerozbrečelo! A tohle SKORO jo!  Fakt krásnej film!<3


 A  další víkend už se blíží! Jupí!:)


22 komentářů:

  1. aaa 30 minutové reklamy, to bych také trpěla (taky si necháváme s přítelem vždy popcorn apod. až na film)..
    jinak zas super post!

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  2. Ty fotky jsou moc krásné! :) a co se týče popcornu, když jdu s přítelem do kina, hned jak zasedneme do sedaček už skoro není :D ))))

    Blog Book of beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc jsi mě pobavila tím, že na dvě párty jste už moc starý :D Jinak by mě zajímalo.. Kolik stál ten taxík? :D Jste perfektní holky, vždycky pár dnů slintám, než přidáš článek :D Hrozně mě baví to číst :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já si říkala že jsou mi ty fotky nějaký povědomí! Guildford znám velmi dobře, taky ho mám tak nějak 15 minut :) Byla jsi někdy v Casinu? ooo a v kině jsem už taky pěkně dlouho nebyla, připomíná mi to že to musím brzy napravit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jste krásné:-* Užívejte si to tam!

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju nachos v kině! A fotky jsou moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  7. jeej vám to ale pristane :) Krásne ste :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vám to zase tak sluší! A ta party určitě musela stát za to, i když ten taxík byl drahej. :D
    A díky za tyhle články, doufám, že díky tomu budu už v červnu psát taky zážitky z Anglie :) Kéž by :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný fotky Markétko, sluší vám to !!! Je super, že si ty víkendy takhle užíváte! <3 Hned bych jela do Anglie také !!

    OdpovědětVymazat
  10. To musel byť super víkend. Hlavne nad tým nákupným centrom dosť slintám. :D A čakať pol hodinu na film? Tak to by som buď odišla alebo sa 5 krát otočila pre popcorn. Čo už.

    OdpovědětVymazat
  11. To zní jako fakt užitej víkend :) To přesně znám, v pátek jdu ven s tím, že jen tak na pivo a domů :D nakonec skončím někde kdoví kde, domů se dostanu v 7 ráno a půlka výplaty je pryč :D ale taky nelituju :) je fajn utrácet i za zážitky, ne jen za věci.. a ten film teda zní fakt dobře :D

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné fotky moc vám to oběma sluší :)

    OdpovědětVymazat
  13. 30 minutové reklamy? :OOOOOOOOOOOO asi by som umrela :DDDDD a to bez srandy by som tam že fakt umrela :D a vyzeráte krásne na fotkách :)

    http://fashionnicki.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  14. Závidím od prvního do posledního písmene. Já chci taky:-D

    OdpovědětVymazat
  15. Vypadá to na parádní výlet, škoda tedy těch obchodů, taky by mě to pěkně naštvalo!

    OdpovědětVymazat
  16. Furt krajší a krajší! Len si užívajte jak sa dá :) Primark, ach <3

    OdpovědětVymazat
  17. Markétko já se vždycky tak strašně těším na tvoje příspěvky :) A zároveň ti i závidím, protože jsem vždycky chtěla dělat au pair :))

    OdpovědětVymazat
  18. you look beautiful <3 and cute together
    would you like to follow each other?

    OdpovědětVymazat
  19. Opět krásné fotky! :) moc vám to sluší holky a nachos, mňam! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Markét, tak strašně ti závidím! :)) Nejraději bych se sbalila a jela za tebou!

    OdpovědětVymazat
  21. jéé! to je krása, já jedu do Anglie až v červnu (sice podruhé, ale těším se jak malé dítě :D )
    http://doris-pm.blogspot.cz/ zvu tě na GIVEAWAY! :)

    OdpovědětVymazat